Ere-donateur:  Marina Van Bouwel

Ik ben Marina en ik ben dus de ere-donateur van vzw KATIMOE en ben ook super trotse meter van enkele poezen daar.
Waarom ben ik zo begaan met vzw KATIMOE? Wel, van kindsbeen af word ik graag omringd door dieren, ik ben een enorme dierenvriend in hart en nieren en spring dan ook voor elk diertje in de bres.

Sommige van jullie weten dat wel, zoals o.a. met Molly en Molleke … maar vooral Fleurke! Haar verhaal heeft me zo diep aangegrepen. Nu weet ik meer dan ooit dat dieren, mensen zoals ik, nodig hebben. Zij kunnen het niet zeggen, dus wij zijn hun stem!
Niet alleen wil ik, net als vele anderen, dat ze een mooie toekomst krijgen, ik wil ook zoveel mogelijk het onrecht dat de diertjes wordt aangedaan uit de wereld helpen.

Daarom steun ik met hart en ziel vzw KATIMOE, omdat de dagelijkse zorgen veel geld kosten en als ere-donateur / meter kan ik jullie alleen maar aanbevelen hen ook te steunen. Je kan meter of peter worden van een poes voor slechts 10 € in de maand. Je kan ook ten alle tijde mee steunen in een medische ingreep van een poes; het geeft de poes een mooie 2de kans op een liefdevol en gelukkig leven.

Dus lieve mensen, ik zou zeggen laat jullie hart spreken!

Marina xxx

————————————————————————————————————————————————

Op 07/09/2012 kwam Marina, onze ere-donateur, op bezoek bij Katimoe. Marina had vele leuke spulletjes mee voor onze opvangpoezen! De foto’s hieronder zeggen meer dan woorden…

Marina, Franske en Annemie
De kadootjes van Marina
Marina en Franske met Marleen
Marina en Franske met Anouschka
Allemaal samen
399345_10200203335514051_211591441_n