Atijd via onderstaand invul-formulier werken.

Voor noodgevallen: via telefoon ma-za van 10u-18u: 0498/54.71.00 (Anonieme bellers worden niet beantwoord)

Vanaf heden zijn wij genoodzaakt om te starten met een wachtlijst voor op te vangen katjes. We krijgen steeds meer vraag naar het opvangen van zwerfkatten, maar zoals jullie wellicht allemaal weten, zitten wij met een beperking van 50 katten in ons asiel. Als wij deze limiet overschrijden, dan riskeren we een heel zware boete met eventuele ontbinding van de VZW tot gevolg! Wat dan zou willen zeggen dat geen enkel katje meer kunnen helpen… En dat is niet de bedoeling!
Concreet wil dit dus zeggen dat iedereen die een aanvraag doet om een kat te laten opvangen door Katimoe, deze op onze wachtlijst zal terecht komen. Telkens wanneer er een plaats vrijkomt, dan wordt de eerste op de lijst gecontacteerd om een katje binnen te brengen.
Voor zeer ernstige zieke of verwaarloosde katjes maken we uiteraard een uitzondering. Deze komen meteen bovenaan de wachtlijst te staan.
Graag willen wij ook nog vermelden dat indien het gaat over zeer wilde katten, wij enkel overgaan tot steriel maken en eventuele andere nodige medische zorgen, maar deze dan terug in de vrije natuur worden vrijgelaten. Wij kunnen onmogelijk alle wilde katten in onze opvang houden, gezien dat dan wil zeggen dat we steeds minder katjes kunnen helpen…
Het hele Katimoe-team hoopt ten zeerste op uw begrip.

 

Daar alle aanvragen door één iemand gedaan worden en de katjes voor gaan, kan het antwoord soms een beetje op zich laten wachten.